Най-продавани

СМАРТ ТВ-БОКС

СМАРТ ТВ-БОКС

Цена: 99.90лв.

Memory Card microSD 4GB No Brand + adapter

Код: 104-110315002
Memory Card microSD 4GB No Brand + adapter
Описание

Kingston Micro SD Card с адаптер за SD карта

  • Тегло: 0.100 кг
Цена: 11.90лв.
Брой:
Изпрати на приятел Оцени продукта Добави в списъка с желания

С карта на Kingston микроб, мобилно съдържание вече не е свързан с вашия телефон. Споделяте съдържанието си колекция с приятели, семейство и колеги, лесно с този преносим решение за съхранение, специално проектирана за мобилни телефони с разширителни слота. на Kingston микроб памет карта и ви помага да Прехвърляйте данни между телефони. Ако сте сменят доставчика на услуги или за обновяване на Вашия мобилен телефон, на микроб ви позволява лесно прехвърляне на телефонни списъци, настройки или тонове на звънене.

Нейната ултра-малък размер консумира много малко енергия от мобилния си телефон, за да ви даде дълъг живот на батерията на вашия телефон. Всяка Kingston микроб идва с адаптер за SD, който ви дава удобство да го използвате като в пълен размер, Secure Digital (SD карта) SD-устройства, включително медийни читателите като на Kingston TravelLite и 15-в-1 четец. Сега можете да незабавно се движат снимки между множество устройства за споделяне и отпечатване. У дома, в офиса, на летището, в интернет-кафе или в училище - не е въпрос, където мобилния си живот ви отнема - доверие Kingston, микроб.

Характеристики:

Капацитет: 4 GB

Стандартизиран: в съответствие със стандартите на СД карти спецификация разностранни: когато се комбинира с включен адаптер, може да се използва в пълен размер, SD карта Interoperable: с SD слот чрез SD адаптер и с TransFlash - устройства Размери: 11мм х 15mm х 1 мм )

Работна температура: 0 ° до 60 ° C / 32 ° до 140 ° F

Температура на съхранение: от -20 ° до 85 ° C / -4 ° до 185 ° F

Ultra-Portable: изключително малки размери, дизайн

Производител: Kingston 

Мини количка

Количката е празна.

Валута

Скоро разглеждани

Нови продукти